Dr. Bereczki Árpád szemészeti lézerközpont | 9021 Győr, Árpád u. 21.
Telefon: +36-96/528-098 | Mobil: +36-20/55-61-351 | E-mail:
Magyar  Deutsch

Aktualitások

« 1 2 »

Multifokális lencse

2010.01.05.

Ahogyan sorozatunk első részeiben már említettük, a refraktív sebészet a szem dioptriahibájának helyreállítását jelenti sebészi módszerekkel. Ezen beavatkozások célja mindig a szemüveg elhagyása.


Húsz éve, a hátára ragasztott friss diplomával szökött haza Magyarországra dr. Bereczki Árpád, aki most a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető szemész főorvosa.
Refraktív sebészetnek azokat a beavatkozásokat hívjuk, amelyek a szem dioptriáját igyekeznek helyreállítani. Ebből jelenleg hazánkban a lencsecserét, valamint az excimer lézer által a szaruhártya átformálását végezzük.


Refraktív sebészetnek azokat a beavatkozásokat hívjuk, amelyek a szem dioptriáját helyreállítani igyekeznek. Ebből jelenleg hazánkban a lencsecserét, valamint az excimer lézer által a szaruhártya átformálását végezzük.


Szeretne élesebben látni? Zavarja a szemüveg, sportolás vagy munka közben? Tudja, hogy kontaktlencsében tilos úszni? Ismeri a kontaktlencse-viselés veszélyeit, tudja, milyen szövődménye lehet egy túlhordásnak vagy egy fertőzésnek?


Egy dioptriát két másodperc alatt korrigál az a német lézerkészülék, mellyel az Egyesült Államokban a vadászpilóták és a NASA űrhajósainak a szemét is kezelik. A High-End Lasik-kezelést már megyénkben is alkalmazzák, ráadásul a világ legmodernebb berendezésével.


Egy dioptriát két másodperc alatt korrigál az a lézerkészülék, amely Magyarországon elsőként Győrben működik. A SzemPont szemészeti lézerklinikán a kezelés gyors és végleges javulást eredményez.


« 1 2 »

Dr. Bereczki Árpád szemészeti lézerközpont
9021 Győr, Árpád u. 21. | Telefon: +36-96/528-098 | Mobil: +36-20/55-61-351 | E-mail: